vrijdag 1 maart 2019

Chaos rond #kwexit-volksraadpleging













De Volksraadpleging rond een #kwexit lijkt te ontaarden in een chaos. Uitgerekend in het jaar dat er in Oeteldonk een nieuwe Prins aankomt op het station is er sprake van polarisatie. Voor- en tegenstanders verschansen zich in hun eigen kamp en de nuance lijkt volledig te ontbreken. Ook is er angst voor fake-media en hackers van buiten.
De scheidslijnen lopen ook dwars door bestaande politieke partijen. “Bij de PvdA, toch vergelijkbaar met de Britse Labourpartij zien we dat de tegenstellingen groter zijn dan ooit”, aldus partijjournalist Tom Oostra.
Iemand als Pieter Paul Slikker, fractievoorzitter in onze Bossche gemeenteraad, verklaart doodleuk. “Ik sta je ergens op te wachten. Zoek maar bij de pro-kwexiteers”
Rob Bots, lijstrekker voor PvdA Aa en Maas daarentegen is tegen, althans dat schreef  hij in hoofdletters op zijn eigen Facebook-pagina.
De website www.kwexit.nl lijkt gehackt en ook www.facebook.com/kwexit is moeilijk bereikbaar.
Ondertussen komen de resultaten van de eerste #kwexitpolls naar buiten, maar ik kan hier niets over zeggen. Voor je het weet krijg je het verwijt dat je de volksraadpleging  ondermijnt.
Oeteldonkers. U kunt nog stemmen. Het stemformulier is te vinden op Facebook en Twitter via de hashtag #Kwexit.


Let op! Per device is maar een stem mogelijk.
Stemformulieren zijn ook aan te vragen per WhatsApp of SMS op 06-45596458 o.v.v. #kwexit


Of gebruik gewoon deze link. STEMMEN




Geen opmerkingen:

Een reactie posten